Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Деньвшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2017 10:55
Кількість переглядів: 818

     14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Надання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей що віддали свої життя та здоров'я заради порятунку нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають спокою людству і сьогодні.

    14 грудня у Будинку культури с.Облапи відбувся захід "Крик Чорнобиля", в якому взяли участь працівники культури сіл Дубове, Вербка, Городище та Облапи. Для ліквідаторів аварії на ЧАЕС лунали пісні та вірші.

     Ми глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах.

     Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС нашої громади, які не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в  зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії.

     Щиро бажаємо всім Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!

Виконавчий комітет Дубівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь