Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
08 Жовтня, 2023 р., 19:49
Сьогодні у селі Дубове відбувся Благодійний Турнір з міні-футболу серед жителів Дубівської громади на підтримку Збройних Сил України. У Турнірі брали участь 9 команд, зокрема: команда села  Облапи «Колос», команда ліцею с.Вербка, села Буцинь, села Секунь та іще одна команда села Секунь «Тигри», села Бахів, команда Дубувського ліцею, Військової Частини А2042 та села Дубове «Ветерани».
04 Жовтня, 2023 р., 16:41
До уваги молоді Вербського старостинського округу!
29 Вересня, 2023 р., 14:08
З нагоди професійного свята - Дня працівників освіти Почесними грамотами Дубівської громади за багаторічну плідну педагогічну працю, високий професіоналізм, відмінну управлінську діяльність, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у розвиток галузі освіти Дубівської громади нагороджені керівники місцевих закладів освіти, зокрема: Дубівського ліцею - Олена Балецька, Буцинського ліцею – Валентин Зубчик та ліцею с.Вербка – Людмила Дрипа.
29 Вересня, 2023 р., 13:33
Чудовий подарунок для вчителя фізичного виховання Буцинського ліцею Володимира Ліщука підготували його учні і вихованці з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти. Здогадуєтесь який? Так, перемога, і цього разу на чемпіонаті Волинської області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 років. І то була справжня недитяча важка атлетика! Ото ж, демонструючи неабияку силу та міць, встановлюючи особисті рекорди, команда Буцинського ліцею у складі 5 учасників здобули 5 призових місць:
29 Вересня, 2023 р., 12:39
Думали, гадали, який подарунок підготувати нашим воїнам – землякам до Дня захисників і захисниць України… Звичайно ж в наших силах, з допомогою небайдужих людей, зорганізувати волонтерську поїздку на фронт, хоча то не так і легко, бо на одне лише дизпаливо потрібно плюс-мінус 17 тис.грн. Впорались і відправляємо передсвятковий гуманітарний вантаж на різні напрямки лінії фронту.
26 Вересня, 2023 р., 10:16
Шановні жителі Дубівської громади! Більше тижня соціальними мережами та у рідному селі Дубове, шириться сумна та трагічна звістка про те, що наш земляк військовослужбовець - БЕЖАН Петро Вікторович рахується зниклим безвісти, згодом, що він загинув на війні. З гіркім болем і скорботою в душі повідомляємо, що сьогодні отримали офіційну інформацію і, на жаль, підтвердження того, що БЕЖАН Петро Вікторович, 1976 року народження, помічник гранатометника стрілецького відділення стрілецького взводу 2 стрілецької роти, загинув 09 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання в Запорізької області.
25 Вересня, 2023 р., 15:55
Як це і було анонсовано, ФУТБОЛЬНИЙ ЦЕНТР «КОВЕЛЬ» відтепер має свою філію у Дубівській громаді на базі ліцею села Вербка. Ото ж, сьогодні, за участі заступника сільського голови Віталія Сарапіна, відбулась організаційна зустріч тренера Малиша Ігоря Анатолійовича з батьками та дітьми – майбутніми футболістами. Раді повідомити, що тренування з футболу стартують з 03 жовтня та відбуватимуться кожен вівторок і четвер за таким графіком:
24 Вересня, 2023 р., 14:21
Шановні працівники закладів дошкільної освіти Дубівської громади! Щиро вітаємо вас з професійним святом –Всеукраїнським днем дошкілля! Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.
22 Вересня, 2023 р., 14:25
Сьогодні, в рамках налагодження співпраці, заступник сільського голови Віталій Сарапін мав робочу зустріч із Анастасією Кододовою, фахівчинею з моніторингу ситуації ВПО Благодійного фонду «Право на захист».   Мета  зустрічі - виявлення потреб та вирішення проблемних питань внутрішньо переміщених осіб, котрі проживають на території Дубівської громади. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь