Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Вересня, 2023 р., 15:55
Як це і було анонсовано, ФУТБОЛЬНИЙ ЦЕНТР «КОВЕЛЬ» відтепер має свою філію у Дубівській громаді на базі ліцею села Вербка. Ото ж, сьогодні, за участі заступника сільського голови Віталія Сарапіна, відбулась організаційна зустріч тренера Малиша Ігоря Анатолійовича з батьками та дітьми – майбутніми футболістами. Раді повідомити, що тренування з футболу стартують з 03 жовтня та відбуватимуться кожен вівторок і четвер за таким графіком:
24 Вересня, 2023 р., 14:21
Шановні працівники закладів дошкільної освіти Дубівської громади! Щиро вітаємо вас з професійним святом –Всеукраїнським днем дошкілля! Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.
22 Вересня, 2023 р., 14:25
Сьогодні, в рамках налагодження співпраці, заступник сільського голови Віталій Сарапін мав робочу зустріч із Анастасією Кододовою, фахівчинею з моніторингу ситуації ВПО Благодійного фонду «Право на захист».   Мета  зустрічі - виявлення потреб та вирішення проблемних питань внутрішньо переміщених осіб, котрі проживають на території Дубівської громади. 
21 Вересня, 2023 р., 16:44
Сьогодні,  у рамках виїзного прийому громадян, заступник сільського голови Віталій Сарапін, секретар сільської ради Ольга Копанчук,  спеціаліст ІІ категорії відділу  земельних відносин та охорони навколишнього середовища Галина Крупіца, працювали у селах Облапи та Городище, з метою сприяння місцевим жителям у вирішенні питань за місцем їх проживання. До роботи долучився і староста Облапського старостинського округу - Петро Олексюк.
21 Вересня, 2023 р., 12:47
Дивлячись на усю цю кількість овочів ще тиждень тому ми, направду, не знали б, як усьому цьому дати раду і пересушити. Адже сушать одні і ті ж, звісно, не нарікаючи на втому чи незручності. Але це не так і легко, як комусь здається, щодня мити, чистити, нарізати, шаткувати, сушити і знову мити, чистити, нарізати, шаткувати, сушити і так до тієї пори, доки сітка з морквою, цибулею чи столовим буряком буде пуста, а далі іще одна, іще не одна.
21 Вересня, 2023 р., 12:44
До уваги жителів Дубівської громади!
20 Вересня, 2023 р., 09:20
Повномасштабна війна не залишила нам жодного шансу, окрім одного – об’єднуватись та спільно працювати задля підтримки наших захисників, які ціною власного здоров’я і життя виборюють омріяну перемогу! Тішимось, що маємо хорошу співпрацю з волонтерами із села Буцинь, яка збільшує наші спільні сили, вона як промінь світла у темряві війни!
19 Вересня, 2023 р., 15:52
Професійне навчання для ВПО: що пропонує служба зайнятості
18 Вересня, 2023 р., 10:17
Суботній вечір. Щільна димова завіса. Про те, що ви викопали картоплю, зібрали овочі і прибрали свій город, поки сонячно і без дощів, знаєте не лише ви, а вся ваша родина, знають ваші сусіди, які теж це вже зробили, знають і ті, що не садять город, знають односельчани, які живуть далеко від вас, в іншому кінці села і навіть не в селі, знають і їх малі діти…

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь