Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Заходи, приурочені 72-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на території Дубівської об'єднаної територіальної громади

Дата: 19.05.2017 10:56
Кількість переглядів: 1501

   До  72-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в селі Облапи було проведено реконструкцію Братської могили, встановлено плити,  на яких  викарбовані прізвища усіх 1050 військових, саму могилу, в якій поховані герої-визвотителі, обклали плитами, вистелили доріжку  до цього священного місця, провели благоустрій території, зрізали старі дерева, посадили квіти. 
         9 травня біля Братської могили в с.Облапи зібрались жителі Дубівської об'єднаної територіальної громади, ветерани, учасники АТО, школярі, завітали на урочистості голова  Дубівської об'єднаної територіальної громади Троцюк Роман, голова Ковельської районної державної адміністрації Козак Віктор, голова Ковельської районної ради Броїло Андрій, в.о. старости сіл Облапи та Мислина Демчук Любов, а ще гості з Житомирської області та далекого Дагестану, щоб засвідчити,  що пам’ять про Героїв живе у людських серцях вічно. 
         Тут лунали вірші про ті страшні воєнні часи, звучали фронтові та сучасні патріотичні  пісні, були зачитані прізвища усіх загиблих облапчан, слова щирої людської вдячності линули на адресу учасників АТО та  Героїв новітньої історії, яким не судилось повернутись додому живими. 
         Хвилиною мовчання присутні засвідчили свою повагу до Героїв, що відійшли у Вічність.
         Після святкових урочистостей в с.Облапи Дубівський сільський голова Троцюк Роман, заступник сільського голови Безека Павло з працівниками культури побували в домівках учасників бойових дій, які проживають на території Дубівської територіальної громади. Для ветеранів лунали фронтові пісні, слова щирої  вдячності за їх героїзм і самовідданість. Також з нагоди свята всі учасники бойових дій отримали продуктові набори, придбані за кошти Дубівської сільської ради.   
         Також 9 травня в приміщенні клубу с.Вербка відбувся святкових концерт «Перемога одна на всіх». Всіх присутніх закликали шанувати світлу пам’ять усіх, хто загинув заради миру в Україні, єднатися заради перемоги та процвітання України. Ветеранам, які пройшли важкий та довгий шлях заради майбутнього України, зичили міцного здоров’я та добробуту.
                                           

                                                                                                                   Виконавчий комітет Дубівської сільської ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь