Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

                           

15 Березня, 2024 р., 11:52
Норвезька рада у справах біженців (NRC) розпочинає новий етап програми підтримки власників бізнесу, які мають намір започаткувати, відновити або перемістити свій бізнес до Волинської, Львівської, Тернопільської або Хмельницької областей.
15 Березня, 2024 р., 11:34
Запрошуємо до співпраці у рамках проєкту з навчання за короткотривалою програмою «Соціально-психологічний супровід ветеранів війни та демобілізованих  громадян»!  З метою розбудови в Україні системи соціального супроводу ветеранів та їх сімей в умовах воєнного і післявоєнного часу, сприяння кар’єрному зросту й можливості працевлаштування ветеранів та членів їх сімей у сфері соціальної роботи Міжнародне агентство професійних кваліфікацій розпочало програму короткотривалого кваліфікаційного курсу за напрямом соціально- психологічного супроводу ветеранів війни та їх сімей.
15 Березня, 2024 р., 11:31
У порядку, передбаченому постановою Кабінету Міністрів України від 29 листопада 2022 року № 1338 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 04 грудня 2023 року № 1270 (далі - Порядок та умови) у 2024 році надаватимуться послуги психологічної допомоги особам - які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членам сімей таких осіб, постраждалим учасникам Революції Гідності та членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни і членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.
14 Березня, 2024 р., 12:04
Українці та українки можуть скористатися послугами Державної служби зайнятості онлайн, витративши всього від 5 до 20 хвилин свого часу.
14 Березня, 2024 р., 09:14
Усі ми знаємо, що нині, в порівнянні з першим роком війни, українська армія в більшій мірі забезпечена і одягом, і продуктами харчування, а не вистачає їм боєприпасів, дронів, засобів боротьби та захисту. Звісно, боєприпаси, то важка тема, але 2024 рік розпочали із придбання 2 зарядних станцій і двох FPV дронів для 46-ої окремої аеромобільної бригади десантно – штурмових військ ЗСУ. Згодом, разом із жителям Дубівської, Сереховичівської та Поворської громад придбали 6 дронів для 417 окремого стрілецького батальйону 33-ї ОМБр. І вже буквально на днях працівники Дубівської сільської ради допомогли придбати планшет для виконання бойових завдань на «нулі» воїнам 50 батальйону 100 бригади.
13 Березня, 2024 р., 09:18
12 березня 2024 року рідним загиблих бійців 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого вручили відзнаки «Князівські хрести Героя «Навіки в строю», яку впроваджено з ініціативи командування військової частини. Ця відзнака — свідчення про те, що воїни, які полягли в боях, зробили надважливу справу – захистили кожного з нас ціною власного життя!
12 Березня, 2024 р., 08:27
У ці березневі дні, за ініціативи керівництва Дубівської громади, на базі Дубівського ліцею, відбулась непесічна подія - п’ятий обласний Турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2010 р.н. та молодші, присвячений пам’яті тренера Павла Безеки.
07 Березня, 2024 р., 15:09
Тематика благоустрою населених пунктів Дубівської громади найбільш медійна цієї ранньої весни, та це й не дивно, бо благоустрій, то не лише візитівка населеного пункту, а й один із показників рівня участі жителів громади у вирішенні місцевих проблем.
07 Березня, 2024 р., 15:08
До уваги жителів населених пунктів Дубівської громади та усіх, чиї рідні поховані на кладовищах наших населених пунктів! Уже традиційно навесні велику увагу звертаємо на прибирання кладовищ, адже там спочивають ті, хто відійшов у вічність і це наш обов’язок дбати про місце їх спочинку. За ініціативи Дубівської сільської ради та з метою покращення благоустрою сільських кладовищ до Великодніх свят з 15 березня на території кладовищ сіл: Дубове, Вебка, Бахів, Облапи, Городище, Гредьки, Секунь, Буцинь будуть встановлені сміттєві баки.
07 Березня, 2024 р., 08:54
Юні представниці Дубівської громади - спортсменки з вільної боротьби Анастасія Поремчук та Оксана Борисюк, вихованки тренера Олександра Мілехіна, у складі команди Волинської області, брали участь у Чемпіонаті України (U15) з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2009 – 2011 р.н, що проходив з 2 по 5 березня 2024 року у місті Ужгород Закарпатської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь