Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Відкриття нового корпусу НВК "ЗОШ І-ІІІст. - ДНЗ" с.Вербка

Дата: 27.12.2017 11:52
Кількість переглядів: 1077

Фото без опису

    26 грудня 2017 року відбулося урочисте відкриття нового корпусу Навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» с.Вербка за участі голови облдержадміністрації  Володимира Гунчика, голови Ковельської райдержадміністрації Віктора Козака, голови Дубівської об’єднаної територіальної громади Романа Троцюка.

     Будівництво корпусу школи розпочали ще у 2016 році. Виконували необхідні роботи фахівці ТзОВ «Житлобуд-2» .

    Розпочали із Державного Гімну України та вручення символічних ключів. Радість відкриття нового корпусу прийшли розділити найперше його учні, педагогічний колектив, представники влади та громадськості. У просторих приміщеннях закладу обладнано 11 навчальних класів – усі затишні та сучасні. Учні початкової ланки уже розпочали навчання в одну зміну.

    Окрім ключа від храму науки, голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик урочисто вручив сільському голові Роману Троцюку ключі від новенького шкільного автобуса, придбаного на умовах співфнансування, який довозитиме діток на навчання до Опорного навчального закладу «Дубівська ЗОШ І-ІІІст. Ковельського району Волинської області».

     Під час проектування нового корпусу  не оминули увагою й дітей з особливими фізичними можливостями. Вони матимуть спеціально обладнаний кабінет для інклюзивного навчання.

   На цьому робота не завершується. Найближчим часом запланована добудова сучасного спортивного залу та їдальні. Утеплення та реконструкція фасаду старого приміщення школи дасть можливість відкрити додаткові групи в дитсадку та охопити більшу кількість дітей дошкільною освітою.

    Дякуємо всім, хто взяв безпосередню участь в проектуванні, будівництві та фінансуванні нового корпусу школи, усім, хто своєю працею долучився до створення затишку та  комфорту для наших дітей.

 

Виконавчий комітет Дубівської сільської ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь