Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Важлива інформація для громадян отримувачів субсидії!

Дата: 07.06.2018 14:38
Кількість переглядів: 388

Дубівська сільська рада нагадує, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.04.2018 року № 329, яка набрала чинності 01.05.2018 р., житлова субсидія для нижче зазначених категорій населення призначається лише після подачі заяви і декларації:

-сім’ям, яким надавалась субсидія за рішенням комісії не на всіх зареєстрованих громадян, а фактично проживаючих;

- сім’ям, в яких члени сім’ї домогосподарства (дружина, чоловік, діти, в тому числі підопічні та усиновлені, визначені статтею 3 Сімейного кодексу України) зареєстровані за іншою адресою.

 

До 1 травня 2018 року розрахунок субсидії проводився лише на зареєстрованих осіб в домогосподарстві, тому в особовій справі субсидіантів відсутня інформація щодо їх сімейного стану. Під час призначення житлової субсидії з 01.05.2018 року враховуються доходи членів сім’ї особи із складу домогосподарства незалежно від їх реєстрації. 

Тому наголошуємо, що громадяни несуть персональну відповідальність за подані відомості про доходи, майно, зміну складу зареєстрованих у житловому приміщенні членів домогосподарства, а також у складі сім’ї члена домогосподарства та будь-яку іншу інформацію, що впливає або могла вплинути на встановлення права на призначення житлової субсидії та визначення її розміру. 

У разі виявлення вищенаведених обставин, зайво нарахована сума субсидії повертається до бюджету за весь період її незаконного отримання. 
Отримувачів субсидії  просимо звернутись в сільську раду


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь