Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Засідання методичного об' єднання вчителів математики, інформатики та фізики

Дата: 17.02.2020 09:00
Кількість переглядів: 515

        Фото без опису03 лютого 2020 року на базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ» с.Вербка відбулось засідання методичного обєднання вчителів математики, фізики та інформатики на тему: «Шляхи вдосконалення роботи учителів щодо підвищення ефективності в  набутті учнями міцних знань, освітніх компетенцій».

   Роботу засідання розпочала голова методичної ради Гендес М.О., яка розповіла про участь України у програмі міжнародного оцінювання учнів PISA,  яку координує Організація економічного розвитку та співробітництва.

   Фото без описуБули проаналізовані дані моніторингу міжнародного дослідження. Гендес М.О. познайомила з прикладами задач. Кожен вчитель мав змогу опинитись на місці учасників PISA та розвязати одне із запропонованих завдань.

  У формі дискусії була проведена бесіда: «Як підвищити рівень знань учнів з математики?». Обговорено указ Президента України «Про оголошення 2020/2021 навчального року Роком математичної освіти в Україні»

 

Фото без опису Фото без опису

  Кісель Т.М., вчитель математики та інформатики НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ» с. Вербка , провела практичне заняття на тему:  «Компетенція» та «компетентність» як провідні поняття компетентнісного підходу».

 Фото без опису  Фото без опису

  Цікавою була інтерактивна вправа «Стежина успіху», де кожен вчитель мав змогу висловитись, що для нього є перепоною у досягненні успіху.

Фото без опису  Фото без опису

  Власним досвідом роботи з теми: «Компетентнісний підхід як складова частина підготовки до ЗНО» поділилась вчитель математики Облапського ліцею Бабарика Ю.В. Вона презентувала підручники, посібники та інші джерела інформації, які, на її думку, є найбільш корисними для підготовки до ЗНО.

Фото без опису  Керівник методичного об’єднання  Мазурик О.П. розповіла про підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, фізики, інформатики та роботу методичного об’єднання  між засіданнями. Був проведений моніторинг участі учнів шкіл у математичних конкурсах «Левеня», «Бобер», «Кенгуру», «Олімпус».

  У підсумку вчителі поділились враженнями від зустрічі і висловили пропозиції щодо наступного засідання.

 

 

 

 


 

  

 

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь