Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Увага! Оголошення про оприлюднення!

Дата: 31.03.2020 15:34
Кількість переглядів: 432

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів рішень Дубівської сільської ради «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2021 рік»,  «Про встановлення ставок єдиного податку на 2021 рік»  та «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2021 рік»

Проект рішення сесії  Дубівської сільської ради «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2021 рік»   розроблено фінансово – економічним відділом Дубівської сільської ради. Проектом регуляторного акту передбачається встановити ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, які забезпечили б надходження до місцевого бюджету для реалізації місцевих програм.

Проект рішення сесії Дубівської сільської ради «Про встановлення  ставок єдиного податку на 2021 рік» розроблено фінансово – економічним відділом  Дубівської сільської ради. Проектом регуляторного акту передбачається створити рівні права і можливості для всіх фізичних осіб - підприємців, які здійснюють підприємницьку діяльність на території  Дубівської сільської територіальної громади та  забезпечити надходження до загального фонду місцевого бюджету, що забезпечить фінансування програм. 

Проект рішення сесії Дубівської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2021 рік» розроблено фінансово – економічним відділом  спільно з відділом державної реєстрації, права та земельних відносин Дубівської сільської ради   Проектом регуляторного акту  встановити ставки  земельного податку та отримати відповідні надходження до місцевого бюджету для забезпечення фінансування програм.

Проекти рішень разом із аналізами регуляторного впливу до них протягом 5 днів, з моменту оприлюднення повідомлення, буде розміщено на офіційному WEB-сайті Дубівської сільської ради http://dubivska.gromada.org.ua/ в розділі «Оголошення».  

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить один місяць з дня його оприлюднення.

 Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту просимо надавати у письмовій формі  до фінансово – економічного відділу, за адресою: 45031,с. Дубове, вул. Ковельська, 72 або  на електронну адресу : dubove_s_r@ukr.net

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь