Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Засідання методичного об'єднання вчителів природничого циклу

Дата: 28.02.2020 06:44
Кількість переглядів: 405

      Фото без опису

       25 лютого 2020 року відбулося чергове засідання окружного МО вчителів  природничого циклу на тему: «Модернізація навчально – виховного процесу шляхом впровадження педагогічної технології «перевернуте навчання» на базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» с. Вербка.  Вчителі відвідали  урок  хімії у 10 класі на тему: «Розв’язування експериментальних задач» (вчитель Бортнік  Тетяна Анатоліївна). Урок пройшов  під  девізом: «Ми самі  повинні стати  тими змінами, які хочемо бачити в світі» у формі експериментально – навчального практикуму.  Присутніми вчителями, було відмічено, що учні продемонстрували високий рівень практичної навченості під час проведення експериментів. На уроці вчитель, що працює над проблемою: «Впровадження у навчання хімії інтерактивних  педагогічних технологій», застосувала технологію « перевернуте навчання»,  використала   інтерактивну дошку для  мультимедійної презентації та веб–камеру,  щоб присутні могли спостерігати за роботою дітей у групах.  На завершення  Тетяна Анатоліївна із дітьми виконала пісню, яку написала власноруч,  під відеоролик про НУШ та технологію «перевернуте навчання», що стало окрасою уроку.  Керівник окружного методичного об′єднання вчителів  природничого циклу  Безека В.Б. для передачі інформації  про дану технологію скористалась відеороликом у стилі скрайбінгу, а також  поділилась досвідом роботи з проблемної теми: «Перевернуте навчання, як засіб стимулювання пізнавального інтересу та формування  предметних компетентностей на уроках природничих наук».   У ході конструктивного діалогу та творчої співпраці   педагоги Костюк А.А. та Демчук Н.М. поділились досвідом роботи, обмінялись думками щодо  впровадження даної технології на уроках. Кравчук А. П вчитель біології НВК с. Веребка поділилась  інформацією про підготовку  випускників до ЗНО, яку одержала після відвідування одноденних курсів на базі ВІППО.

  У роботі ОМО взяла участь    Гендес М.О., котра ознайомила учасників з нормативними документами щодо  курсової підготовки вчителів, внесла пропозиції в режим проведення методичного обєднання.

    Учасники семінару вирішили, що здобуті нові знання впровадити в свою професійну діяльність і поділитись своїми результатами на наступному засіданні.

Фото без опису       Фото без опису

        Фото без опису             Фото без опису

  Фото без опису          Фото без опису

https://www.facebook.com/602468283256321/videos/894284927691984/

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь