Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Засідання методичного об'єднання вчителів суспільних дисциплін

Дата: 06.05.2020 19:37
Кількість переглядів: 765

                             

 

Фото без опису

     6 травня на платформі ZOOM Video Communications було організовано та проведено засідання методоб’єднання вчителів історії та правознавства Дубівської ОТГ.

     Засідання розпочала голова методичної ради Гендес М.О., яка розповіла про форми та методи дистанційної роботи, познайомила з платформою Mozaik education, розповіла про важливість використання ігрових прийомів, показала, як створювати анаграми та кросворди на платформі «Розвиток дитини».

    Вчитель історії НВК с. Вербка Семенюк Т.В. презентувала результати роботи творчої групи вчителів з теми «Організація самостійної продуктивної діяльності учнів на практичних заняттях з історії в умовах карантину».

   Про порядок завершення навчального року та проведення тематичного, підсумкового та семестрового контролю знань учнів з історії та правознавства в умовах карантину розповів голова МО Сидорчук В.О.

    На засіданні було підведено підсумок участі учнів в олімпіадах, конкурсах за 2019-2020 н.р., а також аналіз роботи МО за цей період.

    Усім педагогам сподобався такий формат роботи. Вони високо оцінили організацію онлайн -засідання, рівень подання матеріалу, презентацію практичного матеріалу головою методичної ради Гендес М.О.

    Освітяни обмінялися думками і щодо нового формату проведення курсової перепідготовки. Засідання завершилось побажанням усім міцного здоров’я, благополуччя, успішного завершення навчального року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь