Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Засідання МО вчителів початкових класів

Дата: 12.05.2020 20:33
Кількість переглядів: 618

 

                           Фото без опису

    Докорінні зміни в соціально-економічних умовах життя українського суспільства, які відбулися з введенням карантину,  спричинили суттєві перетворення в системі освіти. Сьогодні перед нами постало завдання – не просто дати учням певні знання й уміння, а сформувати таку людину, яка здатна творчо мислити, приймати рішення й адаптуватися за будь-яких умов. Це вимагає перебудови діяльності педагога і, в першу чергу, його взаємодії з учнем на користь процесів саморозвитку й самоорганізації. Розв’язанню таких завдань значною мірою сприяє організація методичної роботи.

   12 травня о 15.00 на базі платформи Zoom було проведено засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів. Педагоги розглянули такі питання:

  • результати опитування для вчителів щодо запровадження дистанційного навчання в закладах освіти Дубівської ОТГ;
  • підсумкове оцінювання та організоване завершення навчального року /методичні рекомендації/;
  • сходинки успіху у роботі вчителя /обмін досвідом/;
  • підсумки роботи методичного об'єднання за 2019-2020 н.р.;
  • організаційні питання

      Кожному члену  МО громади  було надано можливість проаналізувати свій досвід роботи під час дистанційного навчання, поділитись лайфхаками у своїй роботі. Цікаві ідеі запропонували вчителі Миронюк Наталія Василівна, Богдан Людмила Петрівна та Дрипа Людмила Петрівна. Досвід спілкування з колегами показав, що для організації взаємодії з учнями вони використовують різноманітні платформи і ресурси, а також соціальні мережі та групи. Найпопулярнішими серед яких є Viber-групи, платформи Google Classroom , Zoom, ресурси learningapps.org, сайтів YouTube, «На урок», «Розвиток дитини» та ін.

      Керівник МО Богдан Л.П. розповіла про синхронний і асинхронний режими під час проведення видів контролю, навела їх переваги і звернула увагу на недоліки. Вчитель продемонструвала ресурси, які вона використовує під час дистанційного навчання.  Було обговорено, як організувати дистанційне узагальнення знань та підбити підсумки навчального року.

    Колектив вчителів початкових класів нашої громади – творчий колектив, які спрямовують свою діяльність на вдосконалення та систематичне провадження інноваційних форм навчально-виховної роботи з учнями. І це допомогло, в певній мірі, гарно організувати дистанційне навчання здобувачів освіти.

    Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь