Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Засідання МО вчителів математики, фізики, інформатики

Дата: 21.05.2020 21:38
Кількість переглядів: 603

                             Фото без опису

 

   Сьогоднішні умови у режимі карантинних обмежень вимагають нового формату роботи, взаємодії та співпраці. Виходячи з цього, засідання методичного об’єднання вчителів математики, фізики та інформатики Дубівської ОТГ , яке відбулося 21 травня 2020 року, проходило у форматі онлайн із використанням платформи відеоконференцій Zoom.

  Голова методичної ради Гендес Мирослава поділилася досвідом використання різних платформ під час дистанційного навчання. Вона зауважила, що здобувачам освіти найбільше подобаються завдання у ігровій, нестандартній формі: ребуси, кросворди, анаграми, які досить просто створювати на платформі «Розвиток дитини». Гендес М.О. познайомила з можливостями освітніх платформ «Mozaik education» та «На урок».

    Кісель Тетяна, вчитель математики та інформатики НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. -ДНЗ» с.Вербка  пройшла онлайн-курси підвищення кваліфікації вчителів. Вона розповіла про організацію і проведення курсів у режимі онлайн, формат роботи викладачів та інші організаційні питання.

  Голова МО Мазурик Оксана розповіла про підсумки проведення ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, фізики, інформатики. Особливу увагу зверненула на особливості проведення під час карантину всеукраїнських  конкурсів «Кенгуру» та «Левеня».

   Корисним під час дистанційного навчання став виступ на тему «Інтернет-безпека дітей під час карантину», де  розповідала  про нові електронні ресурси з питань інтернет-безпеки.

    Педагоги опрацювали наказ МОН № 1/9-213 від 16.04.20р. «Щодо проведення підсумкового оцінювання та організованого завершення 2019-2020 навчального року».

  Завершилося онлайн-засідання обговоренням зазначених питань у неформальній дружній атмосфері, де кожний учасник мав змогу поділитися власним досвідом роботи під час дистанційного режиму навчання.

 

 

 

     

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь