Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Засідання методичного об'єднання вчителів природничого циклу

Дата: 14.05.2020 22:19
Кількість переглядів: 524

                          Фото без опису

    Введення карантину стало викликом для загальноосвітніх закладів. Перехід від традиційного до дистанційного навчання – справжнє випробування для вчителів, учнів та їх батьків. Деяким школам  вдалося налагодити навчання під час карантину, іншим – ні. Як організували дистанційне навчання вчителі природничого циклу в Дубівській ОТГ, і чи було воно успішним – ось головне питання, яке обговорювалось на засіданні методичного об’єднання 14 травня  на платформі Zoom. На порядку денному розглядались такі питання:

  • обмін досвідом організації дистанційного навчання;
  • визначення форм проведення підсумкових контрольних робіт;
  • підсумки роботи ОМО природничого циклу за рік.

   Засідання відкрила голова методичного об’єднання Безека В.Б., яка поділилась досвідом роботи на дистанційному навчанні, розповіла про інструменти, які використовує, зокрема про онлайн-уроки на Zoom-платформі, тестування за допомогою google-форми. Вказала на  труднощі та перевагами дистанційного навчання.

    Панасюк О.П. розповіла, що дистанційне навчання організовує на платформі Google classroom. Поділилась досвідом роботи на платформі «Ранок інтерактив».

    Досвідом роботи поділилась голова методичної ради Гендес М.О. Розповіда, що використовує платформу Zoom для онлайн-уроків, записує власні відео- уроки. Для мотивації використовує ігрові прийоми: ребуси, кросворди, анаграми, вікторини. Поділилась досвідом проведення дистанційно практичних робіт з використанням контурної карти за допомогою google-малюнків. Розповіла та продемонструвала платформи, які використовує: Mozaik-education, «Розвиток дитини», «На урок», Screencast-o-matic.

   Демидюк Н.М. поділилась інструментами, які вона використовує при дистанційному навчанні: classtime, padlet, prezi. Розповіла про особливості проведення тренінгів під час карантину на базі ВІППО.

     По-другому питанні виступила Безека В.Б., яка познайомила з наказом МОН про підсумкове оцінювання та організоване завершення 2019-2020 н.р. Зупинилась  на формах проведення контрольних робіт. Вчителі дискутували про асинхронний і синхронний режим їх проведення.

    На завершення, Безека В.Б. підвела підсумок роботи методичного обєднання за 2019-2020 н.р. і розповіла про перспективні плани на наступний навчальний рік.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь