Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Низький уклін Вам, захисники України!

Дата: 13.10.2020 13:55
Кількість переглядів: 639

Фото без описуДата 14 жовтня здавна особлива для українців, адже на свято Покрови Пресвятої Богородиці упродовж багатьох років ми відзначаємо День Українського козацтва, річницю створення Української Повстанської Армії, а починаючи з 2014 року цей день обрано для вшанування  на державному рівні усіх захисників України. Саме тому День захисника України – свято мужності, героїзму, національної гідності, Фото без описупатріотизму, які притаманні нашим захисникам, а з іншого боку – це день  особливого вияву шани, вдячності, поваги усього суспільства своїм героям.

Жителі Дубівської громади ніколи не були байдужі  до долі України та її народу, тож з перших днів збройного конфлікту на Сході України взяли активну участь у захисті її територіальної цілісності та незалежності.  Нині в Фото без описунаселених пунктах громади проживає 81  учасник бойових дій, котрі виконавши свій громадянський обов’язок, повернулись на рідну землю, чотирьом з них, завдано серйозної шкоди здоров’ю. На території Дубівської ОТГ дислокується військова частина А-2042, яка виконує  поставлені завдання по захисту суверенітету, територіальної цілісності  та недоторканості  України. Починаючи з 2014 року, військовослужбовці постійно залучаються  до стримання російської агресії на Сході України.

Тож, сьогодні слова щирої подяки за героїзм і відвагу, мужність і патріотизм Фото без опису   нашим захисникам. Нехай вистачить усім нам  сили духу, взаєморозуміння та мудрості, аби зберегти Україну єдиною та незалежною!

У рамках відзначення Дня захисника України та з метою  формування у підростаючого покоління активної патріотичної позиції, готовності до захисту України, збереження і примноження  національних традицій  та духовної спадщини днями у Фото без описузакладах  загальної середньої освіти Дубівської громади  відбувся конкурс на кращі  творчі  роботи. За задумом організаторів конкурсу творчі роботи від кожного закладу освіти будуть презентовані військовослужбовцям військової  частини А-2042, що дислокується на території Дубіської ОТГ. Відтак, сьогодні, у переддень державного свята  посадовці сільської ради передали військовим неймовірно красиві та патріотичні  подарунки від дітей.

Відділ з питань освіти, охорони здоров’я, культури,

молоді та спорту, соціального захисту населення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь