Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Світла та вічна пам’ять Героям!

Дата: 13.10.2020 14:09
Кількість переглядів: 557

Фото без описуВійна на  сході України завдала великого болю родинам, рідні яких поклали своє життя на вівтар миру і свободи України. На жаль, у цій війні, втратила своїх мужніх синів і Дубівська громада, минає час та біль цієї втрати не згасає. Усім нам надзвичайно важливо згадувати та гідно вшановувати подвиг захисників, які віддали найцінніше у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України – своє життя.

Тож напередодні Дня захисника України  сільський голова Фото без описуРоман Троцюк, секретар сільської ради Ольга Копанчук та начальник відділу з питань освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту, соціального захисту населення  Наталія Лук’янчук відвідали місця поховань воїнів - жителів  Дубівської ОТГ,  та тих військовослужбовців, котрі віднайшли свій останній прихисток  на кладовищах громади, Фото без описузокрема: Андрія Омелянюка, Олесандра  Артемука, Володимира Кияна,  Анатолія Іллюха.

Щирою молитвою посадовці вшанували світлу пам’ять Героїв, які загинули в боротьбі за Україну та від імені Фото без описумешканців Дубівської громади  поклали  живі квіти до їх могил.

До могил  воїнів: Романа Данилевича, Миколи  Плеска та  Ігоря Кірєєва, що поховані на кладовищі села Облапи, представники Дубівської громади завітають 14 жовтня, по завершенню тематичного заходу, що відбудеться біля пам’ятного знаку «Борцям за волю України» (с.Облапи, 11.00 год). 

 

Відділ з питань освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту, соціального захисту населення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь