Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

День місцевого самоврядування у Дубівській ОТГ

Дата: 08.12.2020 09:29
Кількість переглядів: 459

7 грудня – День місцевого самоврядування в Україні. Яким цей день був у Дубівській сільській раді? Та ніби і нічого особливого, звичайний будній день, понеділок та ще й кінець року.  Не раз чутно було в селі: «А що вони там усі роблять?» Так от роблять вони тут  і працюють  як у мурашнику: бухгалтері опановують нові програми, у них усе без слів – лише одні цифри;  поряд економісти,  цифр тут не менше та й звести їх у проєкт бюджету на наступний рік питання

нелегке; секретар готує чергову сесію сільської ради; земельники, як завжди, і зимою і літом  вирішують, якби це не звучало риторично, актуальні, а усе частіше скандальні - земельні питання; юрист дбає аби кожен документ відповідав букві закону та й у відділі освіти, традиційно, гамірно, тут для керівників ЗЗСО та ЗДО, які тепер матимуть фінансову автономію,  оформляються різного роду документи, а ще розпорядження, конкурси, програми. Не менший мурашник на першому поверсі сільської ради, що тут тільки не роблять: реєстррція актів цивільного стану та реєстрація в реєстрі речових прав  нерухомого майна, нотаріальні дії, надання соціальних послуг на дому, супровід сімей, які опинились у складних життєвих обставинах,  реєстрація  місця проживання, а ще тут готуються до засідання виконавчого комітету сільської ради, документи у сфері будівництва та житлово – комунального господарства, приймають заяви громадян, зокрема і з питань соціального захисту населення та ведуть усю базу діловодства в громаді і це далеко не всі питання над якими працюють посадовці громади. А от і сільський голова, а   він встигає кругом - і на другому і на першому поверсі, і в установах, і в кожному селі, і вирішує питання громади в районі та області.

Так і минув би цей день в суцільних клопотах, якби не завжди творчі та креативні працівники закладів культури громади, котрі завітали до колег, аби нагадати, що у них професійне свято. На початку у жартівливому форматі вказали на те, що, нажаль, світова проблема «COVID-19»  не вирішується на місцевому рівні. А далі подарували посадовцям справжнє мистецьке свято з щирими вітаннями та музичними композиціями, а на завершення – спільне фото.

Відділ освіти, охорони здоров’я,

культури, молоді та спорту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь