Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Солодкі подарунки від Святого Миколая

Дата: 18.12.2020 15:58
Кількість переглядів: 7752

Фото без опису19 грудня   весь християнський світ святкує одне з найсвітліших та радісних свят – День Святого Миколая. З його приходом кожен очікує на маленьке диво, звершення якого під силу лише Святому. За переказами, Святий Миколай народився в родині багатих греків-християн, котрі довго не мали дітей і в молитвах пообіцяли Богу, що віддадуть своє дитя на служіння йому.

Миколай справді став священиком, а згодом – єпископом.  Коли його батьки померли, Фото без описувін отримав величезний спадок, але не став жити в розкошах, а відзначився неабиякою щедрістю, допомагаючи бідним. Образ Святого Миколая – це втілення людяності, доброти та високих моральних цінностей. День Святого Миколая вважається днем взаємопідтримки та турботи, коли варто допомагати знедоленим, бідним та хворим.

Особливо наближення цього свята чекають діти, бо вони вірять, що Святий Миколай здійснює найзаповітніші бажання. Дорослі, Фото без описув свою чергу, мають подбати, щоб цей день став незабутнім для них, подарувати їм віру у казку.

Тож, справжню казку з подарунками та привітання для дітей з особливими освітніми потребами та дітей, котрі опинились у складних життєвих обставинах сьогодні подарували посадовці та працівники закладів культури Дубівської сільської територіальної громади.  Дитячим радощам не було меж, адже кожна дитина мріє отримати Фото без описуподарунок із рук Святого Миколая, поскубати його за бороду та розказати, яким він був увесь рік чемним.

Варто зазначити, що подарунки із солодощами сьогодні отримали понад  70 дітей, котрі проживають на території Дубівської громади, активну участь в акції «Солодкий подарунок від Святого Миколая» взяли місцеві благодійники Віталій Присяжнюк та Роман Шворак, головний координатор акції – Наталія Хвіць, фахівець з соціальної роботи відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Відділ освіти, охорони здоров’я, культури молоді та спорту

 

         

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь