Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Оголошення про оприлюдення проекту регуляторного акту

Дата: 06.04.2021 15:54
Кількість переглядів: 339

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - рішення Дубівської сільської ради «Про встановлення туристичного збору ».

 

На виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій  від громадян, суб’єктів господарювання, Дубівська сільська рада повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта - рішення Дубівської сільської  ради «Про встановлення туристичного збору» та аналізу регуляторного впливу  до нього.

Проєктом регуляторного акта передбачається затвердити ставки туристичного збору, які забезпечили б надходження до місцевого бюджету для реалізації цільових програм.

Розробник – фінансовий відділ Дубівської сільської ради.

Проєкт рішення разом із аналізом регуляторного впливу розміщено на офіційному WEB-сайті Дубівської сільської ради http://dubivska.gromada.org.ua/ в розділі «Оголошення».

Пропозиції та зауваження до проєкту рішення приймаються у письмовому вигляді протягом одного місяця з дня оприлюднення за поштовою адресою: 45031,  с. Дубове, вул. Ковельська,72, та електронну адресу: e-mail: dubove_s_r@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь