Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Ковельське РЖКП №1 повідомляє!

Дата: 08.07.2022 08:43
Кількість переглядів: 247

Попередження

    Ковельське РЖКП №1 повідомляє суб’єктів підприємницької діяльності, власників об’єктів житлової нерухомості, населення Дубівської громади про необхідність укладення договорів на вивезення твердих побутових відходів.  Відповідно до частини 2 статті 35-1 Закону України «Про відходи» власники або наймачі, користувачі, у тому числі орендарі, джерел утворення  побутових відходів укладають договори з виконавцем послуг з вивезенням побутових послуг, здійснюють оплату послуг з поводженнями з побутовими відходами. До джерел утворення побутових відходів, стаття 1 цього закону відносить об’єкти, на яких утворюються побутові відходи ( житлові будинки, підприємства, установи, організації та земельні ділянки).

   Згідно до статті 152 Кодексу України « порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою, правил благоустрою населених пунктів» порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою  територій населених пунктів Дубівської територіальної громади

-тягнуть за собою накладання штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності- від п’ятдесяти до ста  неоподатковуваних  мінімумів доходів громадян.

   Тому РЖКП№1 попереджає громадян Дубівської територіальної громади  щодо необхідності терміново укласти договір з РЖКП№1 на вивіз сміття. У разі відсутності договорів, до порушників будуть застосовуватись грошові стягнення передбачені Законодавством України.

        Адміністрація                                                          РЖКП №1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь