Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області повідомляє!

Дата: 27.07.2022 07:28
Кількість переглядів: 158

Державними санітарними нормами та правилами «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною», затверджених наказом Міністерства охорони здоров’я України від 12.05.2010 № 400, визначено, що на децентралізовані джерела водопостачання (бювет, колодязь, каптаж) оформлюється Санітарний паспорт (додаток 6).

Санітарний паспорт складається власником бювету, колодязя чи каптажу джерела спільно з посадовою особою Держпродспоживслужби відповідної адміністративної території у двох примірниках та ними підписується. Один примірник Санітарного паспорта знаходиться в місцевому управлінні Головного управління Держпродспоживслужби, другий - у власника цієї споруди. Продовження терміну дії Санітарного паспорта реєструється щорічно в обох примірниках.

Власники бюветів, колодязів чи каптажів джерел зобов'язані щорічно проводити планове обстеження цих споруд, їх поточний ремонт, чищення та дезінфекцію. Після кожного ремонту або чищення слід проводити дезінфекцію споруд та знезараження питної води, а також лабораторні дослідження (не менше двох з інтервалом відбору - 24 години) її безпечності та якості, що проводяться відповідною установою, акредитованою на вказаний вид досліджень, після чого вноситься відмітка у Санітарний паспорт щодо продовження його дії.

 

З повагою,

Головне управління

Держпродспоживслужби у

Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь