Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ЗДО "Сонечко" с. Вербка

Дата: 31.01.2023 09:50
Кількість переглядів: 89

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: Заклад дошкільної освіти (ясла-садочок) «Сонечко» с. Вербка Дубівської сільської ради Ковельського району Волинської області; вул. Ватутіна, 108а, с. Вербка, Ковельський район, Волинська область, 45032; код за ЄДРПОУ – 44761861.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): 15110000-2 - М’ясо (М'ясо свинини; м'ясо яловичини; четвертина куряча; філе курки), код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» – 15110000-2 - М’ясо.

3. Ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2022-12-26-008813-a.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики визначені закладом дошкільної освіти (ясла-садочок) «Сонечко» с. Вербка Дубівської сільської ради Ковельського району Волинської області та технічним завданням, що затверджено закладом дошкільної освіти (ясла-садочок) «Сонечко» с. Вербка Дубівської сільської ради Ковельського району Волинської області та оприлюднено Замовником у тендерній документації згідно з вимогами статей 22 і 23 Закону України «Про публічні закупівлі».

п/п

Найменування

товару

Опис та характеристики

Товару

Од.

вим.

Кількість

1

М’ясо свинини

Свинина охолоджена, без кістки; м'якуш свинини, крупний кусок отриманий від стегнової, лопаткової та шийної частини туші, зачищений від сухожилок та грубих поверхневих плівок, без великої кількості жиру. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Вигляд та запах властивий доброякісному м'ясу свинини без сторонніх запахів, свіжа 100%.  Відповідно до ДСТУ та  інших документів, що діють на території України.

 

кг

 

200

2

Філе курки

М'ясо охолоджене, без кістки, без великої кількості жиру. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Поверхня тушки курчати не повинна бути обвітреною, липкою, вкритою пліснявою, слизом зеленого або сірого кольору, мати неприємний запах. Вигляд та запах властивий доброякісному м'ясу курятини без сторонніх запахів. Відповідно до ДСТУ та  інших документів, що діють на території України.

кг

300

3

Яловичина

Яловичина охолоджена, без кістки; м'якуш яловичини, крупний кусок отриманий від стегнової, лопаткової та шийної частини туші, зачищений від сухожилок та грубих поверхневих плівок, без великої кількості жиру. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Вигляд та запах властивий доброякісному м'ясу яловичини без сторонніх запахів, свіжа 100%. Відповідно до ДСТУ та  інших документів, що діють на території України.

кг

200

4

Четвертина куряча

М’ясо охолоджене; без великої кількості жиру. Не допускається дрібні шматки та обрізки. Поверхня тушки курчати не повинна бути обвітреною, липкою, вкритою пліснявою, слизом зеленого або сірого кольору, мати неприємний запах. Вигляд та запах властивий доброякісному м’ясу курятини без сторонніх запахів. Відповідно до ДСТУ та  інших документів, що діють на території України.

кг

400

 

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку до проекту кошторису та включено в річний план закупівель на 2023 рік.

6.Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 166 000,00 грн., враховуючи ПДВ.

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про середньостатистичні ціни на ринках Ковельського району станом на 01.01.2022 р. з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь