Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

Дата: 14.03.2023 16:36
Кількість переглядів: 119

 

 

Державна екологічна інспекція у Волинській області (далі Інспекція) повідомляє, що спеціалістами Інспекції в межах своєї компетенції постійно здійснюється державний контроль за додержанням вимог природоохоронного законодавства у сфері поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами на території області.

При обстеженні земельних ділянок неодноразово виявляється, що з початком польових робіт фермерами використовуються добрива після використання яких залишається тара і упаковка де вони зберігалися. Досить часто розміщення використаної тари проходить на відкритому ґрунті, що в свою чергу може призвести до забруднення земельних ресурсів. Такий спосіб зберігання пестицидів, агрохімікатів та використаної упаковки є незаконним та небезпечним.

При здійсненні контролю за дотриманням правил застосування, зберігання, транспортування, знешкодження, ліквідації та захоронення пестицидів і агрохімікатів, токсичних хімічних речовин, спеціалісти Інспекції у своїй діяльності керуються Законом України «Про пестициди і агрохімікати» та Земельним кодексом України. За порушення вимог вищезазначених Законів передбачена адміністративна відповідальність за статтями 52, 83 КУпАП.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь