Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Повідомлення про оприлюднення проєків регуляторних актів

Дата: 17.03.2023 16:17
Кількість переглядів: 73

Повідомлення

про оприлюднення проектів регуляторних актів - рішень Дубівської сільської ради «Про встановлення ставок єдиного податку»,«Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», «Про встановлення ставок та пільг із сплати  земельного податку»

 

На виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій  від громадян, суб’єктів господарювання, Дубівська сільська рада повідомляє про оприлюднення проєктів регуляторних актів - рішеньДубівської сільської  ради  «Про встановлення ставок єдиного податку», «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», «Про встановлення ставок та пільг із сплати  земельного податку»  та аналізів  регуляторного впливу  до їх.

Проєктами   передбачається затвердити ставки  податків та зборів, які забезпечили б надходження коштів до місцевого бюджету для реалізації цільових програм.

Розробники – виконавчі органи Дубівської сільської ради.

Проєкти рішень разом із аналізом регуляторного впливу розміщено на офіційному WEB-сайті Дубівської сільської ради http://dubivska.gromada.org.ua в розділі «Регуляторна діяльність».

Пропозиції та зауваження до проєкту рішення приймаються у письмовому вигляді протягом одного місяця з дня оприлюднення за поштовою адресою: 45031,  с. Дубове, вул. Ковельська,72, та електронну адресу: e-mail: dubove_s_r@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь