Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 20.03.2023 16:07
Кількість переглядів: 125

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Якість послуг з грейдерування вулиць Дубівської територіальної громади повинна відповідати вимогам законодавства України та інших діючих в Україні нормативно-правових актів щодо якості аналогічних або подібних послуг.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі здійснювалось відповідно до нормативів, норм, стандартів, порядків і правил: вимог ДСТУ 3587-97 «Безпека дорожнього руху. Автомобільні дороги вулиці та залізничні переїзди. Вимоги до експлуатаційного стану», Наказу Держжитлокомунгоспу від 23.09.2003 № 154 «Про затвердження Порядку проведення ремонту та утримання об'єктів благоустрою населених пунктів», Наказу міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово- комунального господарства України від 14.02.2012 № 54 «Про затвердження Технічних правил ремонту і утримання вулиць та доріг населених пунктів», Закону України «Про охорону праці» від 14.10.1992 № 2694-ХІІ (із змінами і доповненнями), Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» від 25.06.1991 № 1264-ХІІ (із змінами і доповненнями), Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» від 24.02.1994р. №4004-XII.

Обґрунтування розміру бюджетних призначень та/або очікуваної вартості предмета закупівлі.

Очікувана вартість предмета закупівлі послуг з грейдерування вулиць Дубівської територіальної громади складає 280000.00 грн.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі попередніх розрахунків та протяжності доріг комунальної власності, що мають ґрунтове покриття з урахуванням запланованих поточних завдань замовника на 2023 рік.

Як основа, для встановлення очікуваної вартості послуг, використовувались як ціни власних попередніх закупівель (укладених договорів) на закупівлю цих послуг так і ціни відповідних закупівель минулих періодів, інформація про які міститься в електронній системі закупівель «Prozorro» та основні прогнозні

 

показники економічного і соціального розвитку України на 2021 рік, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 р. №671.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена (розрахована) методом порівняння ринкових цін. При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про ціни на товари та послуги, що міститься в мережі  Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронній системі закупівель "Prozorro".

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь