Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

ЗАЯВА ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ДПТ для будівництва та обслуговування адміністративно-побутових та виробничо-складських будівель по вулиці Залізнична в с. Бахів Ковельського р-ну, Волинської обл.

Дата: 09.05.2023 15:18
Кількість переглядів: 109

Повідомлення про оприлюднення

Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Детального плану території для будівництва та обслуговування адміністративно-побутових та виробничо-складських будівель по вулиці Залізнична в с. Бахів Ковельського району, Волинської області

 

Відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості, Дубівська сільська рада оприлюднює Заяву про визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки Детального плану території для будівництва та обслуговування адміністративно-побутових та виробничо-складських будівель по вулиці Залізнична в с. Бахів Ковельського району, Волинської області. Повна назва документа державного планування місцевого рівня: Детальний плану території для будівництва та обслуговування адміністративно-побутових та виробничо-складських будівель по вулиці Залізнична в с. Бахів Ковельського району, Волинської області.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Дубівська сільська рада Ковельського району Волинської області. Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до частини четвертої статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», громадське обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території для будівництва та обслуговування адміністративно-побутових та виробничо-складських будівель по вулиці Залізнична в с. Бахів Ковельського району, Волинської області розпочато з дня її оприлюднення на сайті Дубівської сільської ради Ковельського району Волинської області, у розділі «Громадська участь», за посиланням: https://dubivska-gromada.gov.ua/gromadska-uchast-12-26-38-05-04-2021/

Відповідно до частини четвертої статті 12, громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (зокрема, в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки. Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки подаються до Дубівської сільської ради.

Адреса: 45031, Волинська область, Ковельський район, с. Дубове, вул. Ковельська, 72, контактні дані: e-mail: dubove_s_r@ukr.net ; тел.: (03352) 99122. Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів з дня публікації цього Повідомлення.

https://rada.info/upload/users_files/04333939/b388b93d707f3eece86a9ee2b223db81.docx


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь