Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

УВАГА!Громадське обговорення кандидатури старости Вербського старостинського округу Дубівської сільської територіальної громади!

Дата: 05.06.2023 17:16
Кількість переглядів: 159

 Керуючись ст. 42, 54¹ Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відповідно до Порядку проведення громадського обговорення (громадських слухань) кандидатури старости в старостинських округах Дубівської сільської територіальної громади, затвердженого рішенням сесії сільської ради восьмого скликання від 19.04.2023 № 28/7,  відповідно до розпорядження сільського голови від 31.05.2023 року № 147-од "Про початок проведення громадського обговорення кандидатури старости в Вербському старостинському окрузі Дубівської сільської територіальної громади" з метою врахування думки громадськості та визначення рівня підтримки кандидатури старости у Вербському старостинському окрузі та відповідно до протоколу першого засідання комісії :

      1.Винести на громадське обговорення кандидатури на посаду старости  Вербського старостинського округу Дубівської сільської територіальної громади: Конограя Андрія Сергійовича та   Власова Анатолія Леонідовича

      2. Провести громадське обговорення кандидатури на посаду старости  Вербського старостинського округу Дубівської сільської територіальної громади 11 червня 2023 року з 09.00 до 20.00 шляхом зібрання підписних листків з відвідуванням місця проживання громадян с.Вербка та Бахів.

           3.У разі не набрання кандидатами необхідної кількості голосів , а саме 17 % від кількості зареєстрованих у с.Вербка та Бахів ( 1524  зареєстровані особи з даними Реєстру територіальної громади від 31.05.2023 року) провести громадське слухання із участю кандидатів 18 червня 2023 року у клубі с.Вербка, початок 0 15.00.

Жителям Вербського старостинського округу, взяти до уваги, що для документального фіксування комісією результатів волевиявлення потрібно пред’явити паспорт громадянина України (з підтвердженням реєстрації місця проживання). Особистий підпис в підписному листі є засвідченням підтримки  виборцями кандидата на посаду  старости. 

  https://rada.info/upload/users_files/04333939/a27c6eb382f430dee0ecc91b14709fad.docx

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь