Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Нагородження Софії Поремчук офіційними відзнаками

Дата: 24.07.2023 14:39
Кількість переглядів: 54

Фото без описуЯскравою літньою спортивною подією міжнародного рівня для Дубівської громади стала перемога Софії Поремчук на чемпіонаті Європи з пляжної боротьби. Всі ми щиро раділи і радіємо серйозним успіхам юної спортсменки. Днями Софія разом і з татом та сестричкою, на запрошення, завітали у Дубівську сільську раду. За участі керівництва громади, старост старостинських округів та депутатів сільської ради відбулось офіційне нагородження Софії Поремчук Почесною грамотою Ковельської райдержадміністрації і Ковельської районної ради та її тата Романа Поремчука Почесною Грамотою Дубівської сільської ради.

Високі досягнення Софійки на спортивній арені безумовно, у значній мірі, заслуга і її найріднішої люди – тата.Фото без опису Його нелегка батьківська праця та любов, зразкове виховання, постійна активна участь в спортивному житті доньки, моральна та фінансова підтримка, поради та настанови спортивного напрямку є запорукою того, що Софійка впевнено крокує до омріяних світових вершин. То ж слова вітань та слова подяки за гідне представлення Дубівської громади, Ковельщини та України загалом на змаганнях міжнародного рівня цього дня линули на адресу чемпіонки Європи з пляжної боротьби – Фото без описуСофійки Поремчук, її тренера – Олександра Мілехіна і найкращого тата - Романа. Аби слова мали і смислове підґрунтя з бюджету Дубівської громади на заходи спортивного розвитку юної спортсменки було виділено значну фінансову підтримку.

Ми пишаємося Софійкою, дякуємо її татові Роману та бажаємо їм міцного здоров’я, високий спортивних перемог під мирним українським небом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь