Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Благоустрій територій – важлива частина розвитку старостинських округів

Дата: 25.07.2023 08:39
Кількість переглядів: 56

Фото без описуОсвітлення та озеленення населених пунктів, стан доріг та тротуарів, очищення меліоративних каналів, роботи з вирізання чагарників, впорядкування прилеглих територій до установ, організацій, підприємств, навчальних та лікувальних закладів, житлових будинків - усе це та багато іншого належить до великого комплексу робіт із благоустрою територій, що створюють зручні, здорові й культурні умови життя населення громади. Якщо із заходами щодо благоустрою територій усе зрозуміло, то виникає цілком логічне запитання, хто в територіальній громаді наділений повноваженнями із контролю за станом благоустрою населених пунктів. Закон України «Про місцеве самоврядування в України» чітко регламентую, що староста здійснює контроль за станом благоустрою сіл старостинського округу та інформує сільського голову, виконавчі органи ради про його результати.

А ми інформуємо вас, жителів громади. То ж, за безпосередньої участі та під особистим контролем старости Вербського старостинського округу - Андрія Конограя, здійснено ряд робіт з благоустроюФото без опису придорожньої території села Бахів. Староста Буцинського старостинського округу, Петро Кошелюк долучився та проконтролював роботи з облаштування території Буцинського ліцею, скошування трави вздовж придорожніх смугах населених пунктів старостинського округу, вкладання водостічних труб в меліоративні канали по вул. Ювілейній та Березневій с.Буцинь, прибирання сухих чагарників в с.Буцинь та зрізання чагарників по меліоративних каналах в с. Секунь, впорядкування територій, де розміщені хати – пустки с. Буцинь.

Варто зазначити, що до проведення вище вказаних робіт, залучались жителі громади з-поміж безробітних, які перебувають на обліку в службі зайнятості, і яка співфінансує оплату громадських робіт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь