Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Наближаємо Перемогу разом!

Дата: 25.07.2023 11:36
Кількість переглядів: 65

Фото без описуКажуть, що добрі справи робляться тихо, погоджуюсь, та ми говоримо про них, щоб надихати інших і примножувати добро в нашій громаді. То ж сьогоднішня розповідь про дуже добру людину, благодійника із Америки з українським серцем. Початок цієї історії настільки банальний, що передбачити аж такий розвиток подій ніхто б не зміг.Звичайний робочий день у Дубівській сільській раді. В коридорі чоловік старшого віку цікавиться темою сплати земельного податку, і як виявилось, не для себе, а щоб допомогти хорошому знайомому, котрий має у власності земельну ділянку на території Дубівської громади, а проживає нині за кордоном.

Здавалось би, людина отримала рахунок, інша людина сплатила податок і можна ставити крапку… та ні, три крапки, а далі цікаво. Якось так склалось, що той «хороший знайомий»Фото без опису почав цікавився тематикою релігійного життя дітей та їх батьків в громаді і розпочав спілкування, через соціальні мережі, з працівницею, котра в цій історії відіграла не менш важливу роль. Як виявилось, спільною у них була віра сповідання, то ж тем для комунікації вистачало, а ще заходи, світлини, інформації релігійного напрямку плавно перейшли у тематику волонтерської діяльності Дубівської сільської ради. Тепер цю людину ми всі називаємо благодійник з Америки, його ім’я постійно звучить у наших дописах про волонтерські поїздки на фронт, адже він, Володимир Сущ, фінансово допомагає підтримувати Збройні Сили України.

Долею так склалось, що у ці вихідні дні, пан Володимир завітав у Дубівську громаду, зустрівся із сільським головою та волонтерами, за горнятком чаю, говорили все більше про війну, Фото без описупро співпрацю та про допомогу нашим захисникам і, звісно, не просто говорили, адже вже у понеділок коштами Володимира Суща було оплачено замовлення з придбання 100 футболок для захисників із Дубівської громади, які згодом поїдуть на фронт. Дякуємо Володимиру Сущу за фінансову допомогу, бажаємо міцного здоров’я усій його рідині! Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь