Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Вітання з Днем медичного працівника

Дата: 27.07.2023 14:27
Кількість переглядів: 71

Фото без описуСьогодні щирі вітання, від керівництва, посадовців, творчих колективів та усіх жителів Дубівської громади, із професійним святом адресуємо медичним працівникам, усім хто працює в закладах охорони здоров’я.«Шановні наші медичні працівники - ви справжні лікарі душ, що лагідно зігрівають наші серця турботою і медичною мудрістю. Ваші зусилля і самопожертва заслуговують найвищого визнання. Ви вдень і вночі поруч, аби встигнути допомогти хворому, врятувати життя та подарувати радість повноцінногоФото без опису буття!

Дякуємо вам за нелегку працю і за вашу професійність! Перемоги вам і всім українцям, міцного здоров’я вам і вашим сім’ям!

Дякуємо медикам, які стоять на варті життя на передовій, Фото без описурятуючи наших воїнів, та тим медичним працівникам, які бережуть життя цивільних у регіонах, що знаходяться під постійним ворожим прицілом, тримаючи курс на одне – порятунок людей, часто ціною свого життя і здоров’я, проявляючи витримку, героїзм та відданість своїй професії.Фото без опису

Нехай Господь за вашу мужність пошле міцного здоров'я та сил. Низькій уклін та щира вдячність за кожне врятоване вами життя!»

Слава вам! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь