Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Волонтерська поїздка на фронт

Дата: 03.08.2023 10:16
Кількість переглядів: 69

Фото без опису526 - й день війни, на жаль, війна не знижує своїх темпів… У  відносно мирні міста та села  летять ворожі ракети, знищують інфраструктуру і вбивають цивільних людей… А на фронті, мужньо боронячи свою Батьківщину, гинуть воїни і додому повертаються на Щиті, ми в скорботі зустрічаємо та гідно вшановуємоФото без опису їх подвиг і бережемо світлу пам’ять про кожного, хто віддав за Україну найдорожче – власне життя.

Усі ці жахіття війни не дають нам  ніякого морального права, бодай на мить, зупинитися, а тому ми разом з вами, жителями Дубівської громади, працюємо і волонтеримо, волонтеримо Фото без описуі працюємо.  Адже завдяки волонтерській допомозі армія стає сильнішою, а перемога над ворогом – ближчою. А ось  і черговий результат нашої спільної праці - вантаж на фронт зорганізовано і відправлено.  І вже сьогодні  на світанку наші волонтери – водії Віктор Самчук та Володимир Босак  вирушили дорогою на фронт. То ж нехай береже їх Господь Бог і наші щирі молитви.

А ми дякуємо усім небайдужим мешканцямФото без опису громади  за працю та щедрість, дякуємо приватним підприємцям нашої громади  за фінансову підтримку та пальне,  дякуємо депутату сільської ради Віталію Яцині, працівникам Дубівського ліцею, Центру культури та дозвілля і Публічно – шкільної бібліотеки та дякуємо усім за  пахучу домашню випічку, малосольні огірочки та молоду картоплю, сало, за сухі супи, їжу швидкого приготування, каву та чай,  засоби гігієни, Фото без описуфутболки, перев’язочні матеріали, медикаменти першої необхідності,  за віру, молитви і  підтримку.

Традиційно, дякуємо нашим друзям і партнерамФото без опису з Польщі та Німеччини,  безмежна вдячність Облапській «Волонтерочці», юним волонтерам, котрі  у  літні канікули не лише відпочивають, а й  збирали кошти на ЗСУ  та дякуємо колегам - волонтерам із ГО «Діємо вже»

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь