Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Оздоровлення дітей Дубівської громади в християнському таборі "Єдність"

Дата: 15.08.2023 09:08
Кількість переглядів: 49

Фото без описуЗ початку повномасштабної війни в Україні діти стали однією з найбільш уразливих груп населення. Навіть, на відносно мирних територіях, діти зазнали прямого емоційного стресу, що чинить психологічний вплив на їхній розвиток і майбутній добробут. Нам, дорослим, дуже важливо пам’ятати, що війна і діти зовсім протилежні за значенням слова, якіФото без опису не мають право на співіснування.

Попри непростий і напружений час, ми маємо змінювати дитячу буденність, їх дозвілля, допомогти дітям не забувати про радісні моменти і щасливе дитинство із посмішками та іграми в  атмосфері любові і добра. І таким добрим інструментом віри у краще майбутнє  якраз  і є літні християнські табори. То ж, у рамках співпраці Дубівської громади із благодійним фондом «Позитивні зміни», 11 та 12 серпня, Фото без описудіти військовослужбовців та найбільш вразливих соціальних груп, мали чудову нагоду змістовно відпочити, разом із однолітками з інших територіальних громад, в мальовничій місцевості нашого краю.

Традиційно, програма християнського табору «Єдність» була насичена різноманітними локаціями та гуртками, духовно-розважальними активностями, спортивними естафетами та квестами, живим спілкуванням, смаколиками таФото без опису цікавими призами. Під  час роботи табору панував дух любові, взаємодопомоги, чесності, милосердя. З Божою допомогою  відпочинок та оздоровлення минули весело та пізнавально, адже діти не тільки гралися, а й дізналися більше про Бога, мораль та духовність.

Звісно, про враження та емоції дітей,  найкраще розкажуть світлини, які ви маєте нагоду переглянути, а ми дякуємо благодійному фонду «Позитивні зміни» та християнській команді молоді за казку в реальному житті, яку подарували юним жителям Дубівської громади. Бажаємо всім Божої правдивої радості та запалу до ревної праці на благо українських дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь