Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Ірина Борисюк представляє Україну на Чемпіонаті світу U20

Дата: 18.08.2023 14:23
Кількість переглядів: 93

Фото без описуУвага вболівальників такого виду спорту, як вільна боротьба, нині прикута до Чемпіонату світу U20, що відбувається в Йорданії в місті Амман. Ми ж хочемо звернути і вашу увагу на цю спортивну подію  світового рівня, адже у складі збірної команди України наша землячка - Ірина Борисюк.

Свій спортивний шлях, ще у дитинстві, Ірина розпочала під вмілим керівництвомФото без опису тренера Павла Безеки, згодом – Олександра Мілехіна, і вже з перших районних змагань стало зрозуміло, що ця дівчинка має серйозне спортивне майбутнє. То ж так і сталось! Нині Ірина Борисюк - майстер спорту України, срібний призер Чемпіонату Європи, багаторазова призерка та переможниця  Чемпіонатів України з вільної боротьби.

 Звісно, не кожну омріяну вершину можна  подолати з першого разу, але в такому юному віці  бути в десятці кращих спортсменок і представляти Україну на світовій арені -  це вже велика перемога, а головне, що є бажання працювати далі, аби подолати не лише світові, а й олімпійські вершини.

«Ми пишаємось і віримо в тебе, Ірино, усі щиро бажаємо тобі міцного здоров’я,  невтомних сил, справжньої хоробрості серця для гідних майбутніх перемог. Все буде Україна!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь