Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Участь спортсменів Дубівської ТГ у фізкультурно - оздоровчому фестивалі

Дата: 23.08.2023 08:41
Кількість переглядів: 52

Фото без описуДнями на Маневиччині відбувся десятий фізкультурно – оздоровчий фестиваль «Дорога до власних перемог» серед осіб з інвалідністю. Програма змагань була побудована на таких видах спорту, як: БОЧА, КРОКЕТ, КОРНХОЛ та ДАРТС.
Кожен учасник спортивного фестивалю віддавався на повну, як би йому важко не було, але і кожен вірив у власну перемогу. Хоча участь у таких змаганнях спортсменів, які мають інвалідність, уже перемога.

Перемога над стереотипами, перемога над чужою думкою, інколи це перемога і над самим собою, адже повірити у власні сили теж не так легко. Щиро радіємо, що Дубівську громаду на фізкультурно – оздоровчому фестивалі у Маневичах представляли: Руслан Джала та Ярослав Гуляч. А тепер затамуйте подих і приготуйтесь аплодувати, адже наші спортсмени повернулись додому із перемогами: Ярослав Гуляч зайняв І місце з гри Корнхол, ІІ місце в індивідуальних змаганнях з БОЧА (клас ВС4) посів Руслан Джала.

Щиро вітаємо спортсменів – переможців та бажаємо не зупинятись на досягнутих результатах, рухатись тільки вперед до омріяних спортивних вершин, вірити у власні сили, в Перемогу і в Україну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь