Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Офіційне нагородження відзнаками Дубівської сільської ради з нагоди 32-ї річниці Незалежності України

Дата: 25.08.2023 10:22
Кількість переглядів: 70

Фото без опису"Борітеся – поборете, вам Бог помагає! За вас правда, за вас сила і воля святая" – ці пророчі слова апостола правди, великого патріота та одного з найбільших революціонерів нашого народу – Тараса Шевченка надихали і надихаютьукраїнців боротись за незалежність і свободу.

Вже другий рік поспіль ми зустрічали головне державне свято країни в умовах повномасштабної війни рф проти України іФото без опису нашого спротиву загарбнику та з вірою у збереження незалежності та перемогу України! Ніколи боротьба українського народу за Незалежність не була легкою, а нині Незалежність виборюється відвагою, мужністю та кров’ю наших воїнів.

Як і писав Тарас Шевченко, правда на нашому боці, то ж маємо продовжувати трудитись, кожен на своєму фронті, задля Фото без описуперемоги, задля підтримки наших захисників.

З нагоди 32-ї річниці незалежності України Почесними Грамотами та Подяками Дубівської громади за сумлінну працю, активну життєву і громадянську позицію, благодійну і волонтерську діяльність, вагому підтримку Збройних Сил України, непохитну віру в Перемогу нагороджено активістів волонтерського руху,Фото без опису місцевих підприємців, благодійників, керівників підприємств, працівників установ, організацій та добровольче формування Дубівської ТГ – усіх, хто щоденною працею наближає омріяну Перемогу. Дякуємо усім і кожному за силу, витримку та наполегливість, щирість душі і доброту серця! Разом до Перемоги!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь