Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Вірмо в Україну, в наші Збройні Сили і наближаймо Перемогу разом!

Дата: 08.09.2023 15:53
Кількість переглядів: 42

Фото без описуА чим ви займаєтесь у вільний від роботи час? Копаєте картоплю? Ну так, погодні умови сприяють жителям сільської місцевості збирати щедрий осінній врожай. Дяка Богу, що є робота в полі, то буде і в коморі, і буде в наших захисників! Ми теж копаємо картоплю, а ще сушимо овочі для борщів та супів швидкого приготування, аби їх оперативно сформувати та передати нашим захисникам на фронт.Фото без опису

Напевно подякувати кожному небайдужому жителю Дубівської громади персонально не вдасться, тому дякуємо усім за капусту, моркву, столовий буряк, цибулю, часник та зелень. А ви знаєте, що наше «міні виробництво» сухих супів і борщів вийшло за терена громади, адже цього разу, власно вирощеними, соковитими осінніми плодами з нами люб’язно поділилася пані Наталія Митюк із Фото без описуселища Голоби. А ще ми дуже вдячні за городину громаді села Дроздні і пані Тетяні Журбі, яка зорганізувала добрих людей і доправила в Дубівську сільську раду овочі у великому обсязі. Щиро дякуємо усім добродіям і просимо у вас іще, якщо маєте у надлишку, поділіться з нами овочами, будь ласка!
Щиро подяку адресуємо невтомним трудівничкам - господинькам, які чистили, шаткували, різали, терли, сушили і сушать овочі: Наталії Куран, Людмилі Михалевич, Надії Пугач, Ларисі Дзеблюк, Анні Личманюк, Галині Більшевич, ОльзіФото без опису Копанчук, Богдані Лисковець,  Ользі Зінов’євій, Наталії Мар’юсик, Анастасії Раковець. Ви тільки подивіться на світлини, який обсяг сушеної продукції ми маємо! І усе це висушили вони, в домашніх умовах, затрачаючи свій вільний час та електроенергію.
Тож нехай Господь щедро обдаровує усіх за добрі справи міцним здоров’ям, благополуччям та достатком!
Перша партія сухих борщів і супів сьогодні поїхала на Запорізький напрямок, туди, де наші воїни прорвали першу оборонну лінію ворога. Нехай їм усе вдається і Бог береже їх життя!
Вірмо в Україну, в наші Збройні Сили і наближаймо Перемогу разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь