Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Відбувся виїзний прийом громадян

Дата: 14.09.2023 18:17
Кількість переглядів: 79

Фото без описуСьогодні, 14 вересня, як це і було анонсовано, заступник сільського голови Віталій Сарапін та секретар сільської ради Ольга Копанчук, провели виїзний прийом громадян у селі Буцинь. Форма роботи не нова, але дуже дієва, адже найбільш наближена до жителів громади.

То ж, серед питань, з яким місцеві мешканці звертались до посадовців сільської ради, найбільш хвилюючим було відновлення роботи ЗДО «Веселка». Мами прийшли з дітьми просити допомоги у вирішенні цього питання, адже діти мають отримувати дошкільну освіти та вони повинні зростати у дитячому середовищі. Позиція сільської ради одназночно сприяти і допомагати у реконструкції приміщення для облаштування найпростішого укриття. Відтак, було узгоджено, що Дубівська сільською рада забезпечує будівельними матеріалами, а батьківська спільнота долучається до виконання внутрішніх електро-монтажних та оздоблювальних робіт.

Своєю чергою, колектив Буцинського ліцею, просив сприяння у вирішенні проблемного питання щодо відсутності підручників для учнів 5-6 класів. Оскільки друк таких підручників не забезпечений на рівні держави, то з аналогічною проблемою сьогодні зіткнулись заклади освіти всієї України. З місцевими освітянами було обговорено можливість застосувування альтернативних засобів навчання, зокрема, використання електронних дисплеїв, щодо їх придбання питання вирішуватиметься на рівні депутатського корпусу сільської ради. З проханням щодо облаштування в Буцинській амбулаторії загальної практики – сімейної медицини пожежної сигналізації до заступника сільського голови звернулась місцева лікарка та депутатка Дубівської сільської ради Лариса Мазурик, у відповідь Віталій Івановичпообіцяв сприяти у вішенні цього питання.

Значну увагу посадовців було приділено питанням ліквідації стихійного сміттєзвалища, централізованого вивезення твердих побутових відходів у селі Буцинь, адже частина людей нарікають на якість надання послуг з вивезення відходів, інша частина - не активна в питанні підписання відповідних договорів. Щоб узгодити ці всі полблеми мають попрацювати фахівці відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища сільської ради та староста Буцинського старостинського округу.

Серед інших питань під час прийому громадян звучали про благоустрій території села Буцинь, впорядкування придорожніх смуг та інше.

Підсумовуючи робочий візит у село Буцинь, а він був змістовним і результативним, варто зазначити, що виїзні прийоми громадян стануть систематичними в діяльності посадовців сільської ради,


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь