Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Не супами і борщами єдиними…

Дата: 14.09.2023 18:18
Кількість переглядів: 54

Фото без описуПро те, що працівники Дубівського ліцею і ЗДО «Дзвіночок» під час повномасштабної війни оволоділи навиками крою і шиття та у вільний від роботи час відшивали величезну кількість військового одягу ми якось розповідали. Та частіше ви бачили світлини, на яких наші Захисники одягнені в цей одяг, або ж отримують пакунки з одягом, під час приїзду до них на позиції, наших волонтерів – водіїв.

З питань безпеки ми не завжди маємо можливістьФото без опису оприлюднювати усі світлини і відео з фронту, але повірте, щоразу наші воїни дякують майстриням за теплий і зручний одяг. Доки в Дубівському ліцеї тривала підготовка до нового навчального року, у закладі дошкільної освіти «Дзвіночок» кипіла робота. Нині за вікном облаштовується найпростіше укриття, а в приміщенні закладу - шумлять швейні машинки. За досить короткий термін часу нашим майстриням вдалось пошити 153 футболки, на черзі – плащі, бо ж осінь, а в дорозі - фліс для тепленьких, приємних до тіла, легких і зручних кофт, які так полюбляють наші воїни.

Про цю нашу швейну діяльність якось дізналась громадська організація «ЦЕНТР ТУРБОТИ «СПРАВА КОЖНОГО», ото ж тканина з якої шились футболку і будуть шитись плащі придбана за їхній кошт, а це 20 тис. грн., а віддячили ми готовою продукцією - 50 футболок поїхали на фронт для Захисників із Камінь-Каширського району.

Дякуємо нашим трудівницям із ЗДО "Дзвіночок"!Працюймо далі! Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь