Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Cпалювання рослинних залишків суворо заборонене!

Дата: 18.09.2023 10:17
Кількість переглядів: 39

Фото без описуСуботній вечір. Щільна димова завіса. Про те, що ви викопали картоплю, зібрали овочі і прибрали свій город, поки сонячно і без дощів, знаєте не лише ви, а вся ваша родина, знають ваші сусіди, які теж це вже зробили, знають і ті, що не садять город, знають односельчани, які живуть далеко від вас, в іншому кінці села і навіть не в селі, знають і їх малі діти…

А чи знаєте ви, що спалювання рослинних залишків суворо заборонене, що під час цього вашого методу «ґаздування» виділяється дим, котрий містить оксиди азоту, вуглецю, чадний газ, а також сполукиФото без опису важких металі, і усе це «добро» потрапляє, як у повітря, так і до ґрунту, як наслідок – зменшення кількості кисню в крові, ракові, легеневі та серце-судинні захворювання?! Якщо це не аргумент, то будьте свідомі того, що за спалювання рослинних залишків наступає адміністративна відповідальність. Дзвінок на 102, виїзд на місце злочину поліції, протокол про порушення чинного законодавства і штраф від 3 060 – 6 120 грн.

Не будьте байдужі того, яким повітрям нам і вам дихати – не залишайтесь осторонь цієї проблеми та використовуйте інші способи утилізації сухої рослинності і її залишків!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь