Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Благодійна акція "Смілива гривня"!

Дата: 20.09.2023 09:46
Кількість переглядів: 86

Фото без описуШановні жителі громади! Оголошуємо "мобілізацію" монет на допомогу ЗСУ в рамках благодійної акції “Смілива гривняˮ.

        ЦНАП Дубівської сільської ради бере участь в акції "Смілива гривня", яку організовує Національний Банк України. Усі зібрані кошти надійдуть українській армії. З "04 вересня " до "30 листопада " у приміщенні ЦНАП стоятиме банка, в яку усі охочі можуть кидати монети. Мета проведення акції – зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України та дати можливість українцям зробити свій внесок у перемогу, адже навіть найменша пожертва є важливою в боротьбі з ворогом за незалежність і цілісність України та наближення нашої перемоги. Благодійна акція “Смілива гривня” проходить вже вдруге. Минулого року учасники акції зібрали монет на суму майже 5 млн грн. Збір монет тривав протягом трьох місяців, з 1 серпня до 31 жовтня 2022 року, по всій Україні. Зібрані кошти були перераховані на спеціальний рахунок, створений у Національному банку України, для потреб сил оборони України. Термін проведення цьогорічної хвилі благодійної акції “Смілива гривня” – з 04 вересня до 30 листопада 2023 року. Акція передбачає збір монет номіналами 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 та 10 гривень.

       Важливо! Монети номіналами 1, 2, 5 та 25 копійок участі в межах акції не беруть. Якщо у Вас залишились монети номіналами 1, 2, 5 та 25 копійок, якими вже не можна розраховуватись, їх можна обміняти у відділеннях уповноважених банків (АТ "Ощадбанк", АТ КБ "ПриватБанк", АТ "Райффайзен Банк", АТ "ПУМБ") до 30 вересня 2023 року включно та потім переказати на потреби ЗСУ. Не всі відділення банків роблять такий обмін, які саме уточнюйте у банків. Обєднаємо наші зусилля заради майбутнього нашої країни!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь