Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Усе для Перемоги!

Дата: 21.09.2023 12:47
Кількість переглядів: 53

Фото без описуДивлячись на усю цю кількість овочів ще тиждень тому ми, направду, не знали б, як усьому цьому дати раду і пересушити. Адже сушать одні і ті ж, звісно, не нарікаючи на втому чи незручності. Але це не так і легко, як комусь здається, щодня мити, чистити, нарізати, шаткувати, сушити і знову мити, чистити, нарізати, шаткувати, сушити і так до тієї пори, докиФото без опису сітка з морквою, цибулею чи столовим буряком буде пуста, а далі іще одна, іще не одна.

А сьогодні, завдяки усім вам – Людям із щедрою душею і добрим серцем, котрі допомогли нам придбати промислову сушарку, ми впевнені, що швиденько дамо раду і цим овочам, і тим, які ще ростуть і у вас, і у нас на городі.

Фото без описуДякуємо усім, хто читає нас, допомагає, підтримує, хто надихає, дякуємо, усім, хто не байдужий, хто донатив і хто допомагав і допомагає сушити овочі для наших захисників! До речі, у вересні ми вже сформували понад 150 пакунків сухої продукції і передали їх на різні напрямки фронту, а це близько 1500 літрів домашнього борщу.

Дякуємо за усі ці овочі громаді села Дроздні та села Личини, які не вперше щедро діляться з нами своїми осінніми дарами та релігійній громаді Воскресіння Словущого м. Ковель. Нехай Господь Бог дає усім вам і нашим воїна міцне здоров’я! Нехай смакують Дубівські борщі і супи нашим мужнім захисникам і додають їм сили для Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь