Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Відбувся виїзний прийом громадян

Дата: 21.09.2023 16:44
Кількість переглядів: 74

Фото без описуСьогодні,  у рамках виїзного прийому громадян, заступник сільського голови Віталій Сарапін, секретар сільської ради Ольга Копанчук,  спеціаліст ІІ категорії відділу  земельних відносин та охорони навколишнього середовища Галина Крупіца, працювали у селах Облапи та Городище, з метою сприяння місцевим жителям у вирішенні питань за місцем їх проживання. До роботи долучився і староста Облапського старостинського округу - Петро Олексюк.

Серед проблем з яким звертались жителі села Облапи: боротьба із борщівникомФото без опису на землях приватної і комунальної власності, ямковий ремонт під’їзної дороги до села Облапи, питання щодо соціальних виплат, вирішення земельних  спорів в індивідуальному порядку та інші. Мешканці села Городище просили сприяння у вирішенні питання щодо відкриття продуктового магазину та щодо зміни маршруту шкільного автобуса.

Частина питань була вирішена посадовцями на місці, щодо іншої частини - узгоджено алгоритм дій, решта – взяті під особистий контроль заступником сільського голови.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь