Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Разом до Перемоги!

Дата: 29.09.2023 12:39
Кількість переглядів: 58

Фото без описуДумали, гадали, який подарунок підготувати нашим воїнам – землякам до Дня захисників і захисниць України… Звичайно ж в наших силах, з допомогою небайдужих людей, зорганізувати волонтерську поїздку на фронт, хоча то не так і легко, бо на одне лише дизпаливо потрібно плюс-мінус 17 тис.грн. Впорались і відправляємо передсвятковий гуманітарний вантаж на різні напрямки лінії фронту.

То ж, до наших захисників – жителів Дубівської громади вирушають в далеку дорогуФото без опису незмінні і невтомні водії – волонтери Віктор Самчук і Володимир Босак. Їх волонтерська автівка вщент заповнена домашніми смаколиками, продуктами харчування тривалого зберігання, необхідними речами на фронті, є тут і іменні пакунки та головне, що везуть волонтери – це вітання та привіти від рідних, слова підтримки і віри та вдячності кожному воїну за наше відносно мирне життя. А тепер численні слова «дякую» жителям Фото без описуДубівської громади і, не лише нашої громади, ми не втомлюємось бути вдячними усім, хто нам допомагає і тим самим підтримує наших захисників. За пахучі, пухнасті домашні пироги і пиріжки дякуємо: Тетяні Журбі з Ковеля, Тетяні Бірук з Буциня, господиньками із села Облапи: Галині та Ірині Солопчук, Ніні Божук, Ніні Супрунюк та Ніні Прадійчук, Лідії Клиновій, Ользі Коваль з доньками, Наталії Ярмолюк, Оксані Сементух та Лідії Карпюк. Дякуємо «Облапській Волонтерочці» за домашню випічку, сухі м’ясні перекуси і смаколики. Дякуємо за пошиті футболки та осінній вітамінний салат усім працівникамФото без опису Дубівського закладу дошкільної освіти «Дзвіночок». Дякуємо учням Дубівського ліцею за обереги і ляльки мотанки. Дякуємо за «енергію ЗСУ» - енергетичні батончики – працівникам Публічно – шкільної бібліотеки. За шкарпетки дякуємо – Мирославі Бедешко та Ірині Семеновій, Наталії і Віталію Жердецьким. За картоплю і сало Фото без описудякуємо жителям вулиці Шевченка села Дубове. Дякуємо усім хто допомагав нам сушити овочі для борщів і супів швидкого приготування, ми відправляємо знову понад 150 пакунків сухої продукції, а це близько 1500 літрів домашнього борщу. Дякуємо за фрукти та овочі релігійній громаді святого рівноапостольногоФото без опису великого князя Володимира м. Ковель. Дякуємо за фінансову підтримку: Свято – Юріївській релігійній громаді с.Дубове, колективу Дубівського ліцею, працівникам Дубівської сільської ради, волонтерці Тетяні Федорук.

Безмежна усім вдячність! Божої опіки усім людям щедрої душі і доброго серця! Божого захисту нашим водіям – волонтерам та усім наших захисникам!

Все буде Україна! Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь