Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Відзнаки до Дня працівників освіти

Дата: 29.09.2023 14:08
Кількість переглядів: 64

Фото без описуЗ нагоди професійного свята - Дня працівників освіти Почесними грамотами Дубівської громади за багаторічну плідну педагогічну працю, високий професіоналізм, відмінну управлінську діяльність, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у розвиток галузі освіти Дубівської громади нагороджені керівники місцевих закладів освіти, зокрема: Дубівського ліцею - Олена Балецька, Буцинського ліцею – Валентин Зубчик та ліцею с.Вербка – Людмила Дрипа.

Колектив Дубівської сільської ради щиро вітає з відзнаками керівників та усіх освітян громади з прийдешнім професійним святом - Днем працівників освіти. Ваша праця - це не тільки супроводжувати молодь у пізнанні навколишнього світу, здобуттi корисних знань, а більше - допомагати розкривати таланти, формувати моральні орієнтири й духовні цінності, обирати життєвий шлях. Щиро дякуємо вам за майстерність у щоденній роботі, самовідданість і незламність у нових воєнних реаліях.

Нехай цей навчальний рік принесе омріяний мир, багато щасливих і радісних днів і стане роком звершень і добрих справ в ім'я України, міцного усім здоров'я, натхнення і невичерпної енергії!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь