Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Благодійний Турнір з міні-футболу серед жителів Дубівської громади

Дата: 08.10.2023 19:49
Кількість переглядів: 60

Фото без описуСьогодні у селі Дубове відбувся Благодійний Турнір з міні-футболу серед жителів Дубівської громади на підтримку Збройних Сил України. У Турнірі брали участь 9 команд, зокрема: команда села  Облапи «Колос», команда ліцею с.Вербка, села Буцинь, села Секунь та іще одна командаФото без опису села Секунь «Тигри», села Бахів, команда Дубувського ліцею, Військової Частини А2042 та села Дубове «Ветерани».

Перед початком гри, кожна команда зробила внесок у розмірі 500 грн., відтак, під час благодійного заходу було зібрано близко 13 тис. грн на підтримку наших Захисників. Попри осінню прохолоду та сильний вітер із самого початку гра була запеклою та яскравою. Гравці вели напружену боротьбу за м’яч та намагалися всіма силами вибороти перемогу. Майже сім годин гри у міні-футбол не втомив, а ні гравців, а ні глядачів, то Фото без описуж фінальні ігри були не менш яскраві та цікаві. За третє місце у фіналі змагались команди ВЧ А2042 та с.Буцинь, перемогу здобула команда села Буцинь. За перше місце завзято боролися команда села Секунь «Тигри» та команда села Дубове «Ветерани». Після нічиї 1:1 гра перейшла уФото без опису серію пенальті, в якій з рахунком 3:1 перемогла команда села Дубове «Ветерани».

Переможці Турніру нагороджені Дипломами, кубками та медалями, окрім цього дипломом Благодійного Турніру з міні-футболу серед жителів Дубівської громади,  за яскраву участь «приз глядацьких симпатій», нагороджена команда села Секунь та нагороджений Фото без описунайстарший гравець  Турніру  - Шемчук Георгій Васильович із Облап.

Ото ж щиро вітаємо  переможця Турніру команду с.Дубове «Ветерани»,  вітаємо команду с.Секунь та команду с.Буцинь із достойними срібною та бронзовоюФото без опису перемогами,  дякуємо усім командам та усім гравцям Благодійного Турнір з міні-футболу за яскравий спортивний день у Дубовому, чудову гру, за популяризацію міні-футболу на теренах нашої Дубівської громади. Щиро віримо, що цей Турнір стане стартом спортивних турнірів та змагань із різних  видів спорту у Дубівській громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь