Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Для воїнів - земляків придбали портативну зарядну станцію

Дата: 19.10.2023 16:24
Кількість переглядів: 56

Фото без описуНині триває шестисот друга доба широкомасштабної збройної агресії росії проти України. Противник продовжує завдаватиракетних та авіаційних ударів, обстрілює не лише військові, а й, в значній кількості, цивільні об’єкти нашої держави. Збройні Сили України продовжують ведення оборониФото без опису на сході та півдні України, наступальної операції та дій на Мелітопольському та Бахмутському напрямках, знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території.

Українські сини - патріоти, не шкодуючи власного здоров’я, а часто й життя, стоять «бетонною стіною» на захисті рідної Батьківщини. То ж нашим незмінним завданням і обов’язком лишається – і Фото без описунадалі бути мега корисними в тилу. Кожна зроблена добра справа на підтримку наших захисників є своєрідною вдячністю за їх жертовність та незламність.

Ця зарядна станція, що на світлині, вже працює на користь наших воїнів – земляків, придбана вона за їхнім проханням і доставлена волонтерами на фронт. То ж щиро дякуємо усім, хто долучився до збору коштів для придбання портативної зарядної станції EcoFlow вартістю 35 159 грн, зокрема: колективу Дубівської сільської ради, приватним підприємцям Леоніду Корцю та Миколі Якимчуку, представникам ТОВ «ДПП Ресурс» - Оксані Мороз та Андрію Янкелю.

Слава нашим Героям!

Слава українській нації!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь