Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Люди, які не лише допомагають, а й надихають...

Дата: 19.10.2023 16:32
Кількість переглядів: 50

Фото без описуНа жаль, війна триває і вона не лишила інших варіантів, окрім як робити усе можливе для наближення Перемоги. Коли вдається добре спрацювати і відправити нашим захисникам багато, потрібних на фронті речей і продуктів, в кінцевому результаті, моральне задоволення отримуємо усі, і ті хто трудився і адресати. Подвійно тішить і те, що поряд багато добрий і чуйних людей, які не лише допомагають, а й надихають не зупинятись і вдосконалюватись.

Ото ж, сьогодні саме про таких добрих душею і серцем людей, дружню і працьовиту сім’ю Тучаків із Дубового. Увесь минулий і цей тиждень наша сушарка працює без зупину, аромат, направду, неймовірний, там сушаться яблука і грушкиФото без опису для наших захисників із фруктового саду Тучаків. Саме яблука і грушки є головним складником енергетичних батончиків та фруктово – горіхових міск - наборів, які так полюбляють наші воїни в якості смачних вітамінних перекусів.

Дякуємо Наталії і Ярославу за щедрі осінні дари і за працю, адже привозять вони, великим обсягом і вже не вперше, підготовлені для сушки - нарізані слайсами яблука та грушки, дякуємо за небайдужість і щедрість. Нехай ваш сад рясно родить, а Господь Бог щедро обдаровує міцним здоров’ям усю вашу родину! Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь