Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Діти придбали 6 дронів для потреб війських

Дата: 24.10.2023 08:55
Кількість переглядів: 96

Фото без описуСучасна російсько-українська війна – технологічна. Останнім часом її навіть називають «війною дронів». Дрони потрібні всім: піхоті, розвідці, арті, вони на фронті як повітря. То ж, збільшення кількості БПЛА – одне з питань, над яким останнім часом потужно працюють не лише Сили оборони України. Українські реалії нині такі, що діти не менше за дорослих переймаються проблеми, які треба вирішувати нагально і саме діти сьогодні разом з військовими наближають нашу Перемогу.

І це не простоФото без опису слова: шість дронів подвійного призначення придбали діти за кошти, виручені під час проведення осінніх ярмарків у закладах загальної середньої освіти Дубівської громади. До речі, заклади освіти Дубівської громади першими, серед ЗЗСО і громад Ковельщини, підтримали ініціативу Ковельської районної військової адміністрації і організували осінні ярмарки та зібрали кошти для придбання дронів.

Фото без описуСьогодні у стінах Дубівської сільської ради, за участі керівництва Ковельського району, місцевої влади, керівників закладів освіти та представників батьківської спільноти, учні Дубівського ліцею, ліцею села Вербка та Облапського ліцею урочисто передали 6 дронів представникам нашогоФото без опису Ковельського 54 батальйону 100 окремої бригади територіальної оборони. Дякуємо здобувачам освіти, педагогам та батькам за небайдужість і суттєву підтримку наших військових!

Віримо в Збройні Сили України!

Наближаймо Перемогу разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь