Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Про заборону проведення фото та відео зйомки окремих об'єктів критичної інфраструктури та розповсюдження визначеної категорії інформації в мережі інтернет та ЗМІ

Дата: 02.11.2023 13:10
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

З метою попередження витоку інформації, розголошення якої може призвести до обізнаності противника про рівень безпеки об'єктів критичної інфраструктури України, рівень їх захисту та про дії Збройних Сил України, інших складових сил оборони, негативно вплинути на хід виконання завдань за призначенням під час дії правового режиму воєнного стану, діє заборона здійснення фото та відео зйомки, а саме:

1. Паливно-енергетичного сектору: об'єктів виробництва електричної енергії, управління системами передачі та електропостачання, розподілу електричної енергії підсектору електроенергетики; об'єктів зберігання та постачання вугілля підсектору вугільно-промислового комплексу; об'єктів передачі (транзиту) нафти та нафтопродуктів, очищення, переробки та обробки нафти, експлуатації нафтопроводів, зберігання та постачання нафти та нафтопродуктів підсектору нафтової промисловості; об'єктів видобутку, переробки, очищення, передачі (транзиту), розподілу газу, забезпечення роботи систем зрідження природнього газу, експлуатації газотранспортної системи, зберігання природнього газу, забезпечення роботи систем зрідження природнього газу підсектору газової промисловості.

2. Сектору систем життєзабезпечення: об'єктів постачання теплової енергії, постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання, централізованого водовідведення, поводження з побутовими відходами підсектору комунальних послуг.

3. Сектору харчової промисловості та агропромислового комплексу: об'єктів виробництва та переробки сільськогосподарської продукції та/або харчової продукції, експлуатації елеваторів тощо.

4. Сектору державного матеріального резерву: об'єктів забезпечення зберігання запасів державного матеріального резерву.

5. Сектору охорони здоров'я: об'єктів забезпечення надання екстреної, первинної та вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги та реабілітації у сфері охорони здоров'я підсектору медичної допомоги; об'єктів заготівлі і тестування донорської крові та компонентів крові та об'єктів контролю за інфекційними захворюваннями та/або епідеміями підсектору громадського здоров'я; об'єктів виробництва та постачання лікарських засобів і медичних виробів підсектору фармацевтичної промисловості.

6. Сектору транспорту і пошти: об'єктів автобусних перевезень (міжміських, міжнародних), технічного обслуговування транспортної інфраструктури (доріг, мостів, тунелів, шляхопроводів) підсектору автомобільного та міського транспорту; об'єктів пасажирських, вантажних залізничних перевезень, експлуатації та технічного обслуговування залізниці, забезпечення роботи вокзалів та вузлових станцій підсектору залізничного транспорту.

7. Сектору оборони: об'єктів оборони; об'єктів забезпечення зберігання боєприпасів, вибухових речовин підсектору зберігання боєприпасів.

8. Сектору тримання під вартою: об'єктів тримання засуджених та осіб взятих під варту в установах виконання покарань та слідчих ізоляторах Державної кримінально-виконавчої служби.

9. Сектору інформаційних послуг: об'єктів надання послуг у сфері телебачення та радіомовлення, надання послуг в інформаційній та видавничій сферах підсектору засобів масової інформації.

10. Сектору державної влади та місцевого самоврядування: об'єктів виконання функцій держави; об'єктів виконання функцій місцевого самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь